Laadukkaat kalatuotteet Imatralta

Vuoksen Kala tarjoaa valikoiman kalatuotteita aina tuoreesta kalasta säilöttyihin tuotteisiin. Kokeile ihania katkaraputäytteisiä lohirulliamme tai herkuttele grillatuilla merinahkiaisilla.

Laajaan valikoimaamme kuuluu kalatuotteiden lisäksi myös suomalaisia mausteita, kasviöljyjä, kahveja, mehuja sekä lakka- ja tyrnihilloja. Tervetuloa myymäläämme!

Kalatuotteet

Kirjolohi

  • Lämminsavustettu
  • Kylmäsavustettu

Ankerias

  • Lämminsavustettu
  • Kylmäsavustettu

Lohi

  • Lämminsavustettu lohifilee
  • Pippurilla
  • Valkosipulilla
  • Aurajuustolla
  • Rullat lämminsavustetusta lohesta, katkarapu- ja juustotäytteellä
  • Suikaloitu lämminsavulohi, graavi
  • Lohipihvejä

Sampi

  • Lämminsavustettuna
  • Kylmäsavustettuna
  • Kokonaisena tai pihveinä

Siika

  • Lämminsavustettuna
  • Kokonaisena tai fileroituna

Makrilli

  • Lämminsavustettu

Merinahkiainen

  • Grillattu merinahkiainen marinadissa

Silli

  • Sinappimarinadi
  • Smetanamarinadi
  • Puolukkamarinadi

Graavi

  • Kirjolohifilee
  • Lohifilee

Tuore kala

  • Kokonainen kirjolohi
  • Sampi
  • Siika
  • Ahven

Fileroitu kala

  • Kirjolohi
  • Lohi
  • Sampi
  • Kuha

Mätituotteita

Tyhjiöpakattuja kalatuotteita

Säilöttyä kalaa

Yhteystiedot

Vuoksen kala & Busines Oy

Sulattokuja 4

55610 IMATRA

+358 44 700 2310

vuoksenkala@gmail.com

www.vuoksenkala.fiwww.vuoksenkala.fi

Aukioloajat

Ma-La klo 9–18,
Su 10–17

Tuoteinfo

Sawustettu kala on ihmiskunnan tuntema tuote jo antiikin ajoilta. Sen suosio johtuu siitä, että siinä on säilytetty kaikki kalalle ominaiset maut ja sen lisäksi savustuksen aromit antavat sille herkullisen maun.

kalatuotteet

Noudattakaa tarkasti kalan säilytysaikoja!

Suolatun kalan säilyvyysajat riippuvat kalan suolapitoisuudesta: vähän suolattu kala (6–10 %) säilyy jääkaapissa enintään 6–7 päivää, kun taas keski- ja runsassuolainen kala säilyy pidempään.

Noudatamme vanhoja savustusmenetelmiä

Kalan savustuksessa käytetään lepän puruja, jotka antavat kalalle ainutlaatuisen maun. Voimme myös suolata kalan paikan päällä. Talon erikoisuutena valmistamme lohesta pihvejä, tuoreena tai pakastettuna. Lämminsavustettu kala säilyy kotijääkaapissa enintään 3 päivää, kylmäsavustettu 8–10 päivää. Tuore perattu kala säilyy kotijääkaapissa 5–7 päivää, kun taas perkaamatonta kalaa ei kannata säilyttää kolmea päivää pitempään.